Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Lukavica - Hlboký jarok

Počet videní: 1418
Lukavica - Hlboký jarok

Lukavica - poškodenie  komunikácie zosuvom pôdy.na_web_komač

20220614_131627Mestský podnik služieb Žarnovica s.r.o pracuje od polovice mája  na odstraňovaní mimoriadnej situácie na mestskej časti Lukavica - Hlboký jarok.

Táto mimoriadna situácia je vlastne poškodenie - zosuv časti podložia miestnej komunikácie vedúcej do Lukavici. Nakoľko poškodenie je vážne a hrozilo úplné uzavretie tejto jedinej prístupovej cesty, museli sme okamžite reagovať a  so svojou ťažkou technikou  práce ihneď realizovať  a nežiadúcemu zosuvu podložia zabrániť.

Momentálne je zosuv pod cestou zastabilizovaný a práce naďalej prebiehajú. Táto stabilizácia je tvorená betónovou stenou, dopľňanou kameňom, železnou armatúrou. Nakoľko priestor je zúžený, pristupujeme k prácam postupne a hlavne, aby nedochádzalo k zbytočným obmedzeniam na  ceste. Doteraz práce boli vykonávané z dna jarku.

Predpoklad ukončenia prác na mimoriadnej situácii v Lukavici - Hlboký jarok je koniec júna 2022, pokiaľ počasie nám dovolí pracovať podľa harmonogramu.

Touto cestou chceme poďakovať občanom tejto časti, ale aj ostatným, za trpezlivosť a toleranciu.

IMG-20220606-WA000420220614_131734

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.