Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mobilná aplikácia upozorní na zber odpadu

Počet videní: 1737
Mobilná aplikácia upozorní na zber odpadu

Zabúdate niekedy vyložiť vrece s triedeným odpadom alebo nádobu na komunálny odpad v deň zberu? Máme pre Vás moderné riešenie.

V tejto uponáhľanej dobe máme na starosti viaceré povinnosti a občas sa stane, že na niečo zabudneme. Moderné technológie, ktoré denne využívame (tablety, mobily, PC) by nám mali pomáhať zvládať náročné úlohy. Preto sme sa aj my v Žarnovici zapojili do aplikácie, ktorá Vám pripomenie prostredníctvom notifikácie, že je čas vyložiť smeti, prípadne nádobu, tak aby sme ju mohli odviesť. Aplikáciu "Odvoz odpadu" pre ktorá je aktuálne dostupná pre zariadenia s Androidom nájdete v obchode Google Play.  Pre Váš harmonogram si vyberte miesto zo zoznamu. (Žarnovica - malá časť, alebo Žarnovica - veľká časť). Následne si nastaveniach nastavte upozornenie tak, ako Vám to vyhovuje - napríklad večer deň pred vývozom. Aby Vám notifikácie fungovali správne, je potrebné, v nastaveniach telefónu aplikáciu vylúčiť zo šetrenia batérie. Potom bude fungovať všetko správne.

Na webe www.odvoz-odpadu.eu si tiež možete kalendár stiahnúť vo formáte ICS a naimportovať ho do Vášho kalendára, napríklad v MS Outlook či do Google kalendára. 

V budúcnosti by sme chceli takéto informácie poskytovať aj pre okolité obce, v ktorých zabezpečujeme zvoz odpadu.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.